فروش بهترین فلزیاب و گنج یاب و طلایاب با قیمت مناسب

فروش بهترین فلزیاب و گنج یاب و طلایاب با قیمت مناسب

گنج های مدفون در عمق دریاچه تخت سلیمان

گنج های مدفون در عمق دریاچه تخت سلیمان
گنج های مدفون در عمق دریاچه تخت سلیمان
گنج های مدفون در عمق دریاچه تخت سلیمان

گنجینه کوروش کبیر
شاید دورترین واقعه تاریخی که اشاره به وجود اشیای قیمتی در دریاچه دارد مربوط به دوران کورش کبیر، پادشاه هخامنشی باشد. گفته می‌شود که در سال ۵۴۷ قبل از میلاد، این پادشاه مقتدر پس از غلبه بر پادشاه لیدیه به نام کروسوس، وی را به ایران آورد و در محلی به نام بارن در نزدیکی همدان امروزی سکنی داد.

کروسوس پادشاهی است که هنوز هم در تاریخ جهان به ثروتمند بودن شهرت دارد و ساکنان اروپا، اشخاص بسیار ثروتمند را به کروسوس تشبیه می‌کنند. او اولین پادشاهی بود که ضرب سکه را رواج داد و اموال بسیاری را برای خود اندوخت. به هنگام آوردن وی به ایران، کوروش خزانه اشیای قیمتی او را گرفت و به عنوان نذر در آب دریاچه مقدس تخت سلیمان انداخت.

 
گنجینه اشکانی
در اسناد تاریخی روایات و گفته‌هایی در مورد جنگ‌های بین امپراتوری روم و پادشاهی اشکانی وجود دارد. یکی از این گفته‌ها که در تاریخ روم، مصر و جهان با عنوان داستان تاریخی کلئوپاترا و آنتونی شناخته می‌شود قصه جالبی را روایت می‌کند. در این داستان آمده است که سردار رومی به نام آنتونیو، در سال ۳۶ قبل از میلاد قلعه تخت سلیمان، که در آن زمان گنزک خوانده می‌شد، را محاصره کرد. در میان این محاصره و کشمکش‌هایی که در طول آن به وجود آمد، نگهبانان آتشکده مقدس در زمان احساس خطر و وجود امکان سقوط قلعه، اشیای قیمتی موجود در آتشکده و معبد را به داخل دریاچه می‌انداختند تا هم کسی به آن‌ها دسترسی نداشته باشد و هم نذری برای حفظ آن‌ها از دشمن به شمار آید.

گنجینه ساسانی
خسرو پرویز، پادشاه ساسانی با هراکلیوس پادشاه روم همواره در جنگ بود. نیرو‌های روم شرقی پس از کشمکش‌ها و جنگ‌های بسیار توانستند قلعه تخت سلیمان را در ۶۲۴ میلادی تصرف کنند. پیش از تصرف کامل تخت سلیمان، نذورات و گنج‌های موجود در آتشکده، توسط موبدان به دریاچه ریخته شد تا دشمن به آن‌ها دسترسی پیدا نکند.

موبدان زرتشتی معتقدند این دریاچه به الهه آب‌ها به نام ناهید یا آناهیتا تعلق دارد و ریختن اشیای نذری به داخل آن کاری مرسوم بوده است. این کار به منظور حفظ این اشیا به وسیله صاحب آن صورت می‌گرفت و امری جایز تلقی می‌شد.  

با وقوع جنگ‌های ایرانیان و اعراب در صدر اسلام و اشغال ایران، نیرو‌های خلیفه دوم توانستند قلعه را محاصره کنند. در آن زمان نیز بعید نیست که گنج‌ها و نذوراتی را به دریاچه ریخته باشند.
مقاله ای که ما به شما پیشنهاد میکنیم آثار باستانی ایران است
شرکت بازرگانی آراز تجارت
معتبرترین مرجع واردات و فروش دستگاه های گنجیاب . فلزیاب . بازرسی . معدن یاب . نشت یاب . لوله یاب . ژئوفیزیک و….

جهت اطلاعات بیشتر میتوانید عضو کانال تلگرام ما باشید

با مدیریت: مهندس سید علوی
0901,9197691

مطالب مشابه...

جاساز

جاساز جاساز… خیلی از دوستان میپرسند جاساز کجا میاد ودرکل جاساز چیست،،، دوستان جاساز به…

تک درخت

تک درخت.دوستان تک درختانی که دارا ی محیط باستانی ودر ارتفاع قرار دارند بسیار مهم…

فَروَهر

️ فَروَهر “فروهر” یا “نماد فرکیانی” و یا نام اصلی آن “فره وهر” (Farahvahar) در اصل…

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.