فروش بهترین فلزیاب و گنج یاب و طلایاب با قیمت مناسب

فروش بهترین فلزیاب و گنج یاب و طلایاب با قیمت مناسب

اپراتور فلزیاب کیست

اپراتور فلزیاب کیست
اپراتور فلزیاب کیست
اپراتور فلزیاب کیست ؟

اپراتور فلزیاب کیست ؟ اکثر مردم معمولا کلمه گنج یاب یا فلزیاب که به گوششان می خورد تصور می کنند توسط آن دستگاه می شود پنج و اجناس قیمتی را پیدا کرد. بسیاری از افراد هم وقتی می خواهند وارد این کار شوند استرس می گیرند و تصور می کنند که از نظر قانونی دچار مشکل می باشد.

دستگاه گنج یاب صرفا جهت پیدا کردن اجناس عتیقه و قیمتی طراحی نشده است بلکه از کاربرد های دیگری هم برخوردار می باشد. هنگامی که کمی به این موضوع فکر کنید متوجه خواهید شد در تمامی فروشگاه های سطح شهر گرفته تا گیت های فرودگاه، همه آن دستگاه ها از تکنولوژی دستگاه گنج یاب بهره می برند.

اخیرا دستگاه های فلزیاب پیشرفت بسیاری داشته اند و همین امر باعث شده است تا در شغل های حساس امنیتی پر کاربرد باشد. با این حال بسیاری از شرکت ها سعی دارند با دادن فریب محصولاتشان را به فروش برسانند. محصولاتی که جنس آن ها به درستی برای مشتریان مشخص نشده است. در ادامه این مطلب به شما را با فلزیاب و کاربرد های آن آشنا خواهیم کرد.

دستگاه گنج یاب چیست؟

دستگاه گنج یاب یا همان دستگاه فلزیاب به مجموعه تجهیزاتی گفته می شود که توانایی تشخیص تمامی فلزات را در هر شرایطی از خاک مانند درون سنگ، زیر خاک و … داشته باشد.

با افزایش توان تشخیص دستگاه فلزیاب می توان آن را دستگاه تخصصی دانست. دستگاه طلایاب به دستگاهی گفته می شود که صرفا توانایی تشخیص آهنی یا غیر آهنی بودن یک فلز را بدهد. اما دستگاه گنج یاب از کاربرد های بسیاری برخوردار است.

این دستگاه می تواند یک میدان مغناطیسی در حول محور دیسک خود ایجاد کند. به طوری که با نزدیکترین دیسک به زمین اگر فلزی در آن منطقه باشد میدان مغناطیسی خودش را تغییر می دهد. این امر نشان می دهد که احتمال وجود فلز در آن منطقه بسیار بالا است.

میزان شدت تغییر مغناطیسی دستگاه و توانایی یافتن فلز می تواند به عمق جستجوی جستجوگر مربوط شود. البته برای فلزات قدیمی که سال ها زیر خاک می باشند، فرکانس دستگاه بسیار بالا می رود. در چنین شرایطی می باشد که دستگاه بعضا اشتباه تشخیص می دهد.

کاربرد های دستگاه گنج یاب

امروزه دستگاه های فلزیاب، گنج یاب و دستگاه طلایاب به قدری پیشرفت کرده و گسترده شده اند که در بسیاری از شرایط های حساس از آن استفاده می کنند که در زیر آن ها را برایتان گفته ایم:

گنج

1_ برای یافتن لوله، کابل ها، تجهیزات ارتباطی و مخابراتی شهری که درست از جای دقیق آن مطلع نیستند. و یا به علت تغیرات زمین مانند رانش جا به جا شده اند.

2_ در گیت های فرودگاه و امنیتی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای بررسی کردن وسایل و اجسام غیر مجاز، اسلحه، طلا و … همراه افراد.

3_ در عملیات نیروهای انتظامی، برای تشخیص‌ وجود بمب، مواد مخدر و از این دست عملیات تروریستی.

4_ در موقعیت های نظامی، برای یافتن بمب های منفجر نشده، مین ها، قطعات ترکش جا مانده در جنگ ها. یکی از پرکاربرد ترین آن در موقعیت نظامی برای یافتن پیکر شهدا، تجهیزات و پلاک آن ها می باشد.

5_ برای یافتن اشیا و گنج های عتیقه قدیمی در باستان ایران زمین مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع دستگاه گنج یاب

گنج یاب ها با اینکه دستگاه های پیشرفته و قدرتمندی هستند اما با این حال از نظر قدرت یه سه دسته کلی تقسیم می شوند. دسته اول همان فلزیاب ها هستند که صرفا می توانند وجود فلز را اطلاع دهد. دسته دوم طلایاب ها هستند که تنها می توانند نوع فلز را از نظر آهن یا غیر آهن تشخیص دهند. یعنی هنگامی که فلز را زیر خاک پیدا کرد مشخص می کند که خاصیت آهن ربایی دارد یا خیر.

دسته سوم گنج یاب ها هستند که توانایی تشخیص کار هر دو دستگاه را دارد و کامل کننده ی دو دستگاه بالا می باشد. گنج یاب می تواند آهن یا غیر آهن بودن فلز را تشخیص دهد و در بسیاری از مواقع حتی ارزش آن فلز را مشخص می کند.

گنج یاب ها را می توان از نظر عملکرد و تکنولوژی به دسته های مختلفی تقسیم کرد که در زیر برایتان آورده ایم:

فلزیاب پالسی

شیوه کار این دستگاه به این صورت می باشد که امواج را در حالت پالسی به زمین ارسال می کند. هنگامی که این امواج بازگشت داده می شود، اگر در فرکانس تغییر ایجاد شود می توان از وجود فلز در زمین مطمئن شد.

فلزیاب تصویری

این دستگاه گنج یاب همانطور که از نامش مشخص است حین تشخیص شئ آلارم می دهد و تصویری روی نمایشگر آن پدیدار می شود. در نمایشگر آن عکس فلز نمایش داده نمی شود و تنها شما را از وجود فلز زیر زمین آگاه خواهد کرد.

فلزیاب شعاع زن

دستگاه های فلزیاب هر کدام برای کاربرد و شرایط خاصی تولید می‌ شوند. دستگاه فلزیاب شعاع زن با شعاع خاصی از وجود فلز خبر می دهد. این دستگاه دو مدل فرمانسی و یونی دارد که در مدل یونی دستگاه به دنبال یون های طلا می گردد. البته که احتمال خطا در این مدل بسیار بالا می باشد؛ همچنین از برد کوتاهی برخوردار است. علت تشخیص اشتباه مدل یونی برای آن است که ذرات خاک با یون های طلا و نقره ترکیب می شود و تشخیص آن را سخت می‌ کند.

مدل فرکانسی آن به شیوه ای می باشد که خودتان می توانید دستگاه را تنظیم کنید. همچنین منطقه ای را می تواند با شعاع کیلومتری که برایش گزارش شده است پیمایش کند.

فلزیاب نقطه زن

فلزیاب نقطه زن یکی از فلزیاب های دقیق و بهترین نوع فلزیاب می باشد. زیرا دقیق محل فلز را به همراه نوع آن می تواند تشخیص دهد. اگر فرکانس این دستگاه پایین تر باشد بهتر می تواند وجود فلز را تشخیص دهد. برای آنکه فرکانس های پایین بهتر می تواند از سنگ های سخت عبور کند و نتیجه دقیق تری نسبت به دستگاه های با فرکانس بالا می دهد.

در نتیجه

اگر قرار است شما جز یکی‌ از اپراتور های دستگاه گنج یاب باشید بهتر است آموزش های لازم را در شرایط مختلف دیده باشید.

کانال تلگرام آرازتجارت (آراز تجارت)

https://posten.blog.ir/post/207

مطالب مشابه...

جاساز

جاساز جاساز… خیلی از دوستان میپرسند جاساز کجا میاد ودرکل جاساز چیست،،، دوستان جاساز به…

تک درخت

تک درخت.دوستان تک درختانی که دارا ی محیط باستانی ودر ارتفاع قرار دارند بسیار مهم…

فَروَهر

️ فَروَهر “فروهر” یا “نماد فرکیانی” و یا نام اصلی آن “فره وهر” (Farahvahar) در اصل…

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.